2014-05-13

Business möter fashion – Profeel anordnar företagsevent

För andra året i rad går eventet Feel For Fashion av stapeln i Eskilstuna. Den 8 maj bjuder Profeel med samarbetspartners in företagare för en trevlig kväll med ­modevisning och mingel. I år kommer dessutom Eskilstunasonen Filip Lundqvist och berättar om sin framgångssaga med jeansmärket Neuw.

Förra årets succé Feel for Fashion är tillbaka! Profeel erbjuder en kväll där business möter fashion med modevisning, trendspaning och mingel för företagare.
– Tanken med kvällen är att inspirera och visa aktuella trender som passar såväl kontoret som mer lediga tillfällen, berättar Marcus Eriksson, marknadschef på Profeel.

Under kvällen kommer Eskilstunasonen Filip Lundqvist, en av grundarna av jeansmärket Neuw, berätta om sin framgångssaga.
– Det känns jättekul att komma hem till Eskilstuna och medverka i Feel for Fashion! Under kvällen kommer jag att berätta om hur allt startade, och hur vi gått från idé till ett globalt varumärke som företaget är idag.

Jennie Sträng, modeexpert från Västerås och bloggare på MyLiving.se bjuder på en annorlunda trendspaning och drar paralleller till trender inom mat och teknik.
– Jag kommer att prata om att man ska utgå från sig själv och inte följa trender slaviskt bara för att det är inne. Samma sak som att ”sonos-högtalare” är inne, så kan metallic­färger vara inne men behöver inte betyda att du slaviskt ska följa det. Utgå från dig själv men med lite ­vägledning för att hitta just din stil.

Våga du också – Feel For Fashion.

Klicka här för att se bilder från eventet.