2015-05-20

Summercard – något för alla

Ett av Summercards många styrkor är den bredd av starka internationella varumärken som utgör basen i vårt produktutbud. Med ett unikt samarbete med Stadsmissionen förstärker vi utbudet ytterligare och resultatet blir ett fantastiskt gåvokort som gör mottagaren nöjd och glad. Vår skickliga kundtjänst borgar för trygg och säker leverans och finns också tillhands för att hjälpa alla kortmottagare med eventuella frågor och problem.

Personligt anpassat kort
När du köper 50 st kort eller fler kan vi hjälpa dig att göra ditt kort mer personligt med hjälp av bilder, hälsningar och/eller logotyper. Vi behöver dina bilder i jpg-format (300 dpi) och logotyper i vektoriserat eps-format. Pris för personligt kort i 4-färg är 16 kr/kort.

Egen hälsning på hemsida
Vid köp av 50 st kort eller fler kan vi erbjuda en anpassad webbsida med personlig hälsningsfras, bilder och/eller logotyp. Vi behöver dina bilder i jpg-format och logotyper i vektoriserat eps-format. Pris för egen hälsning på hemsida är 995 kr.

Helt egen hemsida
Nyhet för i år är att man kan få hela hemsidan anpassad till den egna grafiska profilen. Pris för egen hemsida är 5000 kr.

Leverans och support
Den valda gåvan levereras inom 7 arbetsdagar efter mottagen beställning. Beställaren får ett e-postmeddelande med försändelsens kollinummer så snart gåvan lämnat vårt lager. Vår kundtjänst hjälper gärna till med eventuella frågor och nås på support@summercard.se eller 031-712 89 70.

Summercard via e-post
Med Summercard E-post skickar vi gåvokort via e-post till mottagaren på bara några sekunder. Ett snabbt, säkert och miljövänligt alternativ.

Utskick av Summercard
Vi hjälper gärna till att sända ut gåvokorten per post om ni vill. Kuvert, kuvertering, adressering och porto ingår i tjänsten. Skicka in er lista, som ni får av oss på förfrågan, så hjälper vi er. Pris: 10 kr/gåvokort.

Välkommen att kontakta oss via 016-12 00 70 eller besök oss i vår butik på Kungsgatan 72 i Eskilstuna så hjälper vi dig.